REFERANSER

Oslo Røde Kors har benyttet “UAB Baltic Domus“ til jobber. En jobb i en av våre lokaler i Dynekilgata 9 på Rosenhoff. Her renoverte de noen gamle lokaler og gjorde dem om til kontorlokaler. Deretter renoverte de en hytte vi eier på Vettakollen i Oslo.

Vi ble godt fornøyd med måten begge disse jobbene ble utført på. De gjorde en god jobb til avtalt tid.

Jeg vil gi Arturas Jonutaitis og “UAB Baltic Domus“ gode anbefalinger på grunnlag av de to jobbene de har utført for os.

Stian Estenstad

Malerfirmaet “UAB Baltic Domus“, har malt rekkehusene i Lilleberg borettslag, Oslo.

Malerjobben har bestått av å male 2 strøk på tre rekkehus med 28 leiligheter, 2 postkassestativ, skillevegger mellom leilighetene, gjerder foran hver leilighet.

I tillegg til å male rekkehuset har de skiftet ut råtne bord.

Arturas har også flikket og malt grunnmuren.

“UAB Baltic Domus“ gjorde malerjobben til en god pris og kvalitetsmessig godt utført arbeid. Arturas malerfirma er til å stole på og er dessuten svært hyggelige. Vi er svært fornøyd med arbeidet Arturas malerfirma har utført,  og kan anbefale de videre.

Solveig Sveinhaug

Vi rev ned og pusset opp to små bad, rev ned en peis, malte, la nye gulv, lister og tak i stua. Fliser på badene og i en gang, skiftet ett kjøkkenvindu og malte kjøkkentet. “UAB Baltic Domus“ for alt arbeidet utenom det elektriske og rørleggerarbeidet. De var svært hyggelig å samarbeide med. De kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid. Det var en god dialog underveis og de kom med gode forslag til løsninger. De sto for innkjøp og henting av alt byggemateriale, og tok seg også av fjerning av søppel. Arbeidet ble gjort svært godt, profesjonelt og systematisk. Vil særlig fremheve den gode dialogen underveis og at de holdt seg til oppsatt kontrakt. Alle justeringer i arbeidet ble tatt i samråd med oss. Anbefaler dem gjerne.

Geir Ivar Tungesvik

Jeg sto alene I huset med nedrevet tak, nystrøpt gulv og litt tapet på veggene. Kona og ungen var reist på påskeferie da dette ikke var et godt hus å være for barn. Jeg ble syk og klarte ikke jobben selv. Arturas kom inn å så på jobben og kunne starte med en gang  på 4 dager ble vi ferdige kjøkken.  Vi skiftet og fikset taket på badet , her trengtes det byte av isolasjon, fuktsperre, tette luftespalte, vi fikk et nytt bad tilbake. Dem jobber raskt og effektiv samt er veldig nøye. Dem har lang erfaring og holder det rent rundt seg når han jobber. Vi kan anbefale “UAB Baltic Domus“ du trenger en håndverker som star på og som jobber riktig.

Cato Krag

Arturas gjennomførte jobben godt innenfor tid og til avtalt pris. De var flinke til å beskytte vinduer og bakken fra malingsflekker. Grundig maling av all mønepynt og utskjæringer ellers. Utfordringer som vi støtte på underveis ble løst umiddelbart og med et smil. Fantastisk serviceinnstilte folk. Jeg ville brukt de igjen og anbefaler de sterkt.

Abdel Abbou

Full renoverering av 4 roms leilighet i 8. etg. Div. røropplegg og El- oplegg. Senket taket og monterte downlights. Monterte takpanel, Skyvedør og nye innerdører. Rev ned ett rom, bygde nye vegger. Satte på panelplater og nye gulv og taklister. Ny parkett . Monterte nye overskap på kjøkkenet. Monterte ny benkeplate. . Kommer til å bruke de igjen. Lette å kommunisere med på engelsk. Arbeider LANGE dager. Anbefales av meg.

Bjørn Køein

,,UAB Baltic Domus,, pusset opp en stor del av vår 3-etasjers trevilla i 2019 (Sveitserhus fra 1893). En stor del av jobben besto i å bytte ut tømmerstokker med råteskader, rekonstruere vinterhage og balkonger over 3 etasjer med nye bærende elementer, nye membraner, gulv og kopier av originale treutskjæringer. En annen stor jobb var å fjerne gammel maling fra fasade, vindu, dører og balkonger, og male i originale farger med tradisjonell linoljemaling. Snekkerne gjorde en utmerket jobb med å skifte ut gamle, råtne bygningsdeler og erstatte disse med så nøyaktige kopier som mulig. Malerne gjorde også en god jobb med å gi det gamle huset en værbestandig fasade. Vi er godt fornøyd med resultatet, og ønsker spesielt å understreke at korrespondansen gjennom hele oppdraget har vært svært god. Vi fikk raskt et godt inntrykk av daglig leder Arturas Jonutaitis, og han holder det han lover når det gjelder avtaler, priser og arbeidsbeskrivelse. Vi kan trygt anbefale ,,UAB Baltic Domus,, til denne type oppdrag.

Jane Vale

Start typing and press Enter to search