INTERIØRDESIGN

Interiørdesignerne som jobber i “UAB Baltic Domus“ har mangeårig profesjonell erfaring, opp til åtte år. Fagkunnskap og oppsamlet erfaring viser at harmoni er førsteprioritet når det gjelder interiør i det tjueførste århundre. Derfor har “UAB Baltic Domus“ fokus på å beholde balansen mellom attraktivitet og funksjonalitet.

Hovedmålet med interiørdesign er å skape et praktisk, innovativt og eksklusivt interiør som ivaretar våre kunders ønsker, behov og visjoner. Samtidig etterstreber vi førsteklasses service.

Interiørdesign tjenester

 • Design og planlegging av interiør, romfølelse og praktiske arbeidsområder i huset;
 • Design av elektriske installasjoner;
 • Gulvdesign;
 • Design av tak og belysning;
 • Design av møbler;
 • Valg av riktige byggevarer til ditt hjem/sluttprodukter;
 • Valg av møbler og interiørgjenstander;
 • Design av de sanitære fasilitetene;
 • Valg av fasadeprodukter for et personlig preg;
 • Trappedesign;
 • 3D-baserte visningsprogrammer for bedre interiørvalg.

Prosessen – Nøkkelpunktene innen interiørdesign:

Kundens behov utredes og hans, eller hennes, stilønske klarlegges. Standard interiørvalg i tråd med ønsket stilart tilbys, eller vi tilpasser et eget prosjekt for kunden.

Kundetilpassede prosjekter og varighet:

Design tar mellom 14 og 30 dager, avhengig av type prosjekt og mengde tilpassing. Justeringer og kundens egen gjennomgang og tilbakemeldinger: 14 dager.

Materialvalg:

Naturlig treverk, herdet glass, metall, plast, speil, naturlig, eller økologisk skinn, steintyper (granitt, marmor, osv.) keramikk, tekstiler (gardiner, sengetøy, puter, sengetepper, gulvtepper, tapet).

Eksempel på interiørstiler:

Minimalisme

Moderne

Klassisk moderne

Eklektisk

Klassisk

Art Deco

Nye trender:

Moderne klassisk, minimalistisk, moderne med Art Deco elementer

Design programvare:

Autocad, 3 d max.

I samarbeid med:

Møbel- og interiørsalonger, leverandører av byggevarer, samt kunstgallerier.

Det gleder oss å kunne bidra til å skape komfort, innekos og et estetisk, tiltalende rom. Selv små forandringer i ditt interiør kan påvirke deg, dine forretningspartnere, eller din familie positivt.

REFERANSER

Ønsker å takke for hjelpen. For interiørdesignet, omtanken og gjennomføringen. Designeren har fullt ut forstått, lyttet til oss og ferdigstilt sitt arbeid med oppriktighet og øye for de minste detaljer. Hun hjalp også til å velge materialer, farger, tekstiler og møbler som er i tråd med de nyeste interiørtrendene. Vaida har sin egen unike stil som hun presenterer og foreslår på en hyggelig måte. Jeg er svært godt fornøyd med upåklagelig arbeid innenfor interiørdesign. Anbefales sterkt.

Vaidas Gronskis

Først av alt vil jeg takke Vaida for tålmodigheten mens hun hadde oppdrag for oss gjennom et helt år.

Jeg kan garantere at Vaida er den rette til å fange opp kundens ønsker og forstå kunden fra første øyeblikk. Ikke minst har hun en kreativ personlighet, full av idèer og hun ser kundens visjon tydelig og ligger alltid noen skritt foran. Når hun snakker, med en kunde, lytter Vaida alltid til hans eller hennes ønsker og vil uten tvil finne en balanse mellom egne idèer og kundens forventninger. Jeg anbefaler sterkt denne designeren fordi hun vil forandre ditt hjem til en oase av kos, harmoni og luksus.

Juratė Lukaševičiūtė

Vaida Sasnaskaite-Jurksaitiene er en dyktig spesialist innen sitt fagområde. Vi er veldig fornøyd, ikke bare på grunn av sluttresultatet, men også med den kreative prosessen. Vidas smittende entusiasme, fremragende materialkunnskap og oppfinnsomhet med hensyn til praktiske og kreative løsninger, er overraskende godt kombinert med et oppriktig ønske om kompromiss i forhold til kundens ønsker og behov. Vaida har omfattende kjennskap til selgere og leverandører av interiørartikler. Hennes imponerende ekspertise skaper spennende løsninger og prisene på interiørdetaljer er konkurransedyktige.

Deimantė Pociūtė

FORESPØRSLER

OMGÅENDE KOSTNADSOVERSLAG

Alle kostnadsoverslag krever bekreftelse fra “UAB Baltic Domus“. Dette er kun en udetaljert beregning av forventede kostnader og vi krever ingen betalingsdetaljer for å gi et estimat. Om du ønsker mer detaljert informasjon om din forespørsel, fyll ut skjemaet for forespørsler.

Start typing and press Enter to search