IMPORT

“UAB Baltic Domus“ importerer rammeverk og moduler. Vi samarbeider med flere leverandører i Baltikum. Våre samarbeidspartnere har bygd mange kundetilpassede hus og hytter i Norge, Frankrike, Nederland, Finland og Litauen.

Ferdighus – Modulbygg blir konstruert og prefabrikkert i egne produksjonslokaler og satt sammen på byggeplassen. Teknologien gjør dette husvalget blant de mest populære i Skandinavia. I tillegg er prosessen med å bygge et slikt hus kostnadseffektiv og miljøvennlig. Driftskostnaden er relativt lav. Av denne grunn blir ferdighus stadig mer populære grunnet den enkle og raske konstruksjonsprosessen og dens øko-vennlige profil.

Vi kan:

-Rådgivning for optimalt konstruksjonsvalg
-Komplett design av ferdighus/modulbygg og kalkulering av prisestimat;
-Konstruksjon av rammeverk i tre for vegger, eller komplette modulenheter/ferdighus
-Levering av moduler komplett med ferdig malt utvendig panel og vinduer
-Vi tilbyr rådgivning og komplettering av interiør og design

Våre fordeler

-Alle produkter er av høy kvalitet og sertifiserte materialer
-Vi arbeider med den moderne CNC maskinen Hundegger Speed Cut 3
-Vi har lang erfaring innen produksjon og montering av ferdig- og modulbygg
-Tidsramme av prosjektet fra signering av kontrakt til ferdigstillelse er 3-4 måneder
-Det tar 3-5 arbeidsdager før huset er montert opp til taket

Du vil like et ferdighus fordi:

Høy kvalitet. Alle vegger og moduler er produsert innendørs. Dette tillater bruk av spesialverktøy, overvåking av produksjonsprosessen og kontroll av lagringsforholdene for produktet. I tillegg blir konstruksjonen ikke påvirket av værforhold. Det er slik vi oppnår høy kvalitet.

Rask montering. Vi kan bygge ferdighuset på halvannen måned; Vi lager konstruksjonen i produksjonslokalet i løpet av tre uker, monterer det på byggeplassen i løpet av 3-5 dager og fullfører tak og fasade etc i løpet av en til to uker. Dette er den raskeste måten å bygge hus på.

Trygt. Et riktig konstruert ferdighus møter alle krav til brannsikkerhet. Treverket er impregnert med brannhemmende materialer. Denne behandlingen gjør dem enda sikrere enn metallkonstruksjoner.

Varm. Veggene på ferdighus er av tre. Vi bruker spesielle varme- og lydisolerende materialer for temperaturisolasjon. I tillegg tettes alle luftlekkasjer rundt vinduer, dører og øvrige åpninger.

Lav kostnad. Ifølge energiklassifiseringen tilhører ferdighus energiklasse A. De møter alle krav som stilles til energikonsum og øvrige energiindikatorer spesifisert i byggeforskriftene. Når vi bygger ferdighus forsikrer vi oss om at varmen ikke lekker ut, at huset vil være varmt og at oppvarmingskostnaden vil holde seg spesielt lav.

Levetid. Ferdighus kan stå i mer enn hundre år. Det krever ingen vanskelige reparasjoner, eller utfordrende vedlikeholdsoppgaver. Det vil være tilstrekkelig at utvendig panel males hvert 5-7. år og du vil kunne glede deg over huset i mange år.

Lavt budsjett. Med den nyeste teknologien kan vi bygge et ferdighus på en rimelig og effektiv måte. Selv med en moderat inntekt er dette en overkommelig investering.

Attraktivt. Selv om det er laget av tre, vil det ikke nødvendigvis se ut som en trekasse. Fasaden kan pusses, dekoreres med flis eller andre materialer. Det er ingen tvil om at et slikt hus vil falle i smak hos enhver.

Naturlig. Når vi bygger ferdighus prøver vi å benytte nøytrale, miljøvennlige materialer. I tillegg skaper produksjonsprosessen lite avfall slik at miljøet belastes så lite som mulig.

FORESPØRSLER

OMGÅENDE KOSTNADSOVERSLAG

Alle kostnadsoverslag krever bekreftelse fra “UAB Baltic Domus“. Dette er kun en udetaljert beregning av forventede kostnader og vi krever ingen betalingsdetaljer for å gi et estimat. Om du ønsker mer detaljert informasjon om din forespørsel, fyll ut skjemaet for forespørsler.

Start typing and press Enter to search